LRER.ORG

Levizja Rinore Egjyptiane & Rome

Edukim, Arsimim, Punësim & Strehim
OJF

LRER është nje organizatë rinore jo-fitimprurese e themeluar në 2014...

Mision ynë është advokimi për një qasje të barabartë të minoritetit Rom dhe Egjiptian për sa i përket të drejtave të njeriut në aspektin e shërbimeve publike dhe sociale.

Na ndiqni në rrjetet sociale...

VIDEO ME E FUNDIT

Në karantinë me varfërinë!